Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92

Vill du hyra truck?

Vi har över 350 truckar för truckuthyrning. Du kan hyra truck allt från en dag till flera år. Vill du hyra truck i Stor-Stockholm eller är företaget i  Uppsala? Vi finns i båda städerna och har kunder i hela Sverige.

Som en oberoende truckhandlare har vi många olika truckmärken, det är funktionen som är viktigt. Att du kan lyfta din last på det sätt som din verksamhet kräver med den hyrtruck du väljer!

De vanligaste märken för uthyrningstruckar är Linde, BT, Toyota, Jungheinrich, Atlet, Clark Mitsubichi etc

Hyra Lindetruck

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

* indicates required field

Vilken sorts truck vill du hyra?

Behöver du hyra en truck som ska gå utomhus eller inomhus? Här nedan följer ett litet urval av de truckar som vi kan erbjuda dig.

Eltruck

Elgaffeltruckar är marknadens populäraste typ av truck. Eltruckar användas för både inomhusbruk och utomhusbruk. En eltruck är ett bra val om du ska köra och lasta samt köra både inne och ute. En eltruck klarar av att lyfta tungt, dock inte lika tungt som en dieseltruck. Eltruckar är smidiga att köra och är oerhört tystlåtna. Eltruckar kan användas i alla inomhusmiljöer.

Dieseltruck

En dieseltruck är ett bra val om du har stora ytor utomhus. En dieseltruck är ofta väldigt högpresterande och klarar tyngre lyft samt kallt och blött klimat.

Vilken typ av truck behöver du hyra?

Det finns många olika truckmodeller med olika funktionalitet.

Från oss kan du hyra skjutmastare (skjutstativtruck), motviktstruck , staplare, dragtruck, eltruck dieseltruck, plocktruck, ledstaplare, ståstaplare, skjutstativtruck, fyrvägstruck

Är det inte helt solklart vilken truck du behöver? Ta hjälp av oss! Vi har varit delaktiga i många beslut av val av hyrtruck och kan guida dig rätt.

Har du några mått som är viktiga för dig när du hyr truck?

Behöver du hyra en truck som ska gå på liten eller stor yta? Måste trucken vara smal? Om lasten ska lyftas upp - hur högt då? Behöver du en truck som lyfter väldigt högt? Har du några yttre begränsningar såsom portar där hyrtrucken måste ta sig under, eller mellan olika platser i golvhöjd?

Det är många frågor som måste få svar men vi hjälper dig - oftast kan du hyra truck på bara några minuter efter att du har pratat med oss!

Våra vanligaste truckmärken

Till våra vanligaste truckmärken hör Linde, BT, Toyota, Jungheinrich och Atlet. Spelar märket inte någon roll utan du vill bara hyra rätt truck för ditt behov? Som en oberoende truckleverantör kan vi ta fram rätt truck efter just dina förutsättningar och önskemål rörande din hyrda truck. Vi är inte låsta till något speciellt truckmärke utan hos oss kan du kan sortera på funktionalitet.

Vi jobbar med och har lång erfarenhet av att hyra truckar i Stockholm, Storstockholm och i Uppsala. Kontakta oss idag och få personlig hjälp i att hyra tryck.

Här nedan ser du vilka övriga begagnade truckkategorier som vi har. Klicka på knapparna för mer information.

Mer information om Truckreparatörens Försäljnings AB här

Jobba hos oss! Se information här

Kontaktinformation här

Kontakta oss gärna!

Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

* indicates required field

Ring oss, fyll i kontaktformuläret eller mejla oss gärna om du har frågor kring våra truckar och diskutera vad du har för behov önskemål så hjälper vi dig!

Vi har lång erfarenhet och stor  kompetens så tveka inte att höra av dig!

Hos oss hittar du bl a märken såsom, BT, Caterpillar, Linde, Toyota, Atlet, Nissan. Om du vill kan du söka här bland våra truckar i lager...

Regardles on what you need – you’ll find all of our forklifts here..