Tyresö tel: 08 - 712 03 85 Uppsala tel: 018 - 10 82 92 

Om oss

Truckreparatörens Försäljnings AB

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda svensk industri kostnadseffektiv materialhantering. Det gör vi genom att sälja, hyra ut och underhålla nya och begagnade gaffeltruckar, samt genom att tillhandahålla den utbildning som krävs för att köra en truck.


Vår historia

Truckreparatörens Försäljnings AB grundades 1961 i Johanneshov av Lennart Fixelius, nuvarande VD Stefan Fixelius farfar. Sedan 1967 ligger företaget i egna lokaler i Tyresö, Stockholm och vi finns numera även i Uppsala.

Verksamhet


Vi är ett företag med 16 anställda, varav 10 är montörer. Vi har truckförsäljning, truckuthyrning och utför även service samt reparationer av truckar. Hos oss kan du hitta det mesta inom gaffeltruckar. Bland annat motviktstruckar, lagertruckar och ledtruckar. Vi bemannar även större arbetsplatser med kompetent truckverkstadspersonal..

Vision

Vi har branschens bästa mekaniker. För att kunna ge optimal service har vi sex välutrustade servicebilar och jobbar inom hela Storstockholm och Uppsala. Vi är helt oberoende och servar och reparerar samtliga märken, som exempelvis Linde, BT, Caterpillar, Toyota mm. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens och våra anställda får fortlöpande utbildning, vilket betyder att vi alltid är uppdaterade på nyheter inom branschen. Vi har bra kanaler för att tillhandahålla reservdelar och truckbatterier till mycket konkurrenskraftiga priser.


    Mer information om Truckreparatörens Försäljnings AB här

    Kontakta oss här

    Vi söker mekaniker se här

    Truckreparatörens Försäljnings AB är sedan 2021-04-01 helägt dotterbolag till Toyota Material Handling Sweden