Truckar och truckservice i Stockholm

Vår Affärsidé

Vår historia

Vår affärsidé är att erbjuda svensk industri kostnadseffektiv materialhantering. Det gör vi genom att sälja, hyra ut och underhålla nya och begagnade gaffeltruckar, samt genom att tillhandahålla den utbildning som krävs för att köra en truck.

Truckreparatörens Försäljnings AB grundades 1961 i Johanneshov av Lennart Fixelius, nuvarande VD Stefan Fixelius farfar. Sedan 1967 ligger företaget i egna lokaler i Tyresö, Stockholm och vi finns numera även i Uppsala..

Verksamhet

Vision

Vi är ett företag med 16 anställda, varav 10 är montörer. Vi har truckförsäljning, truckuthyrning och utför även service samt reparationer av truckar. Hos oss kan du hitta det mesta inom gaffeltruckar. Bland annat motviktstruckar, lagertruckar och ledtruckar. Vi bemannar även större arbetsplatser med kompetent truckverkstadspersonal..

Vi har branschens bästa mekaniker. För att kunna ge optimal service har vi sex välutrustade servicebilar och jobbar inom hela Storstockholm och Uppsala. Vi är helt oberoende och servar och reparerar samtliga märken, som exempelvis Linde, BT, Caterpillar, Toyota mm. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens och våra anställda får fortlöpande utbildning, vilket betyder att vi alltid är uppdaterade på nyheter inom branschen. Vi har bra kanaler för att tillhandahålla reservdelar och truckbatterier till mycket konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss gärna!

Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

* anger obligatoriska fält

Ring oss, fyll i kontaktformuläret eller mejla oss gärna om du har frågor kring våra truckar och diskutera vad du har för behov önskemål så hjälper vi dig!

Vi har lång erfarenhet och stor  kompetens så tveka inte att höra av dig!

Hos oss hittar du bl a märken såsom, BT, Caterpillar, Linde, Toyota, Atlet, Nissan. Om du vill kan du söka här bland våra truckar i lager...

Hyra, köpa eller leasa truck – se alla våra truckar här

Mer information om Truckreparatörens Försäljnings AB här

Kontakta oss här

Vi söker mekaniker se här