Vår Affärsidé

Vår historia

Vår affärsidé är att erbjuda svensk industri kostnadseffektiv materialhantering. Det gör vi genom att sälja, hyra ut och underhålla nya och begagnade gaffeltruckar, samt genom att tillhandahålla den utbildning som krävs för att köra en truck.

Truckreparatörens Försäljnings AB grundades 1961 i Johanneshov av Lennart Fixelius, nuvarande VD Stefan Fixelius farfar. Sedan 1967 ligger företaget i egna lokaler i Tyresö, Stockholm och vi finns numera även i Uppsala..

Verksamhet

Vision

Vi är ett företag med 16 anställda, varav 10 är montörer. Vi har truckförsäljning, truckuthyrning och utför även service samt reparationer av truckar. Hos oss kan du hitta det mesta inom gaffeltruckar. Bland annat motviktstruckar, lagertruckar och ledtruckar. Vi bemannar även större arbetsplatser med kompetent truckverkstadspersonal..

Vi har branschens bästa mekaniker. För att kunna ge optimal service har vi sex välutrustade servicebilar och jobbar inom hela Storstockholm och Uppsala. Vi är helt oberoende och servar och reparerar samtliga märken, som exempelvis Linde, BT, Caterpillar, Toyota mm. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens och våra anställda får fortlöpande utbildning, vilket betyder att vi alltid är uppdaterade på nyheter inom branschen. Vi har bra kanaler för att tillhandahålla reservdelar och truckbatterier till mycket konkurrenskraftiga priser.

Truckar och truckservice i Stockholm

Kontakta oss gärna!

Ta gärna kontakt med oss om du är intresserad av att köpa eller hyra en truck eller om du har frågor kring våra tjänster. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på sidan. Hos oss hittar du bl a märken såsom, BT, Caterpillar, Linde, Toyota, Atlet, NissanSE ALLA VÅRA TRUCKAR HÄR!

Öppettider


Måndag – Torsdag 7.15 – 16.30

Fredag 7.15 – 13.30


Tyresö


Adress Skogsängsvägen 60

Telefon 08 – 712 03 85

Email Klicka här för att skicka e-mail!

Öppettider


Öppet efter överenskommelse


Uppsala


Adress Kungsängens Gård

Telefon 018 – 10 82 92

Email Klicka här för att skicka e-mail!