Tyresö tel: 08 - 712 03 85 Uppsala tel: 018 - 10 82 92 

Image

Dieseltruck

Dieseltruckar används inom alla branscher. Begagnade dieseltruckar har lång livslängd och klarar tuff miljö. De kan gå ute hela året. På vintern löser man halkan med snökedjor. Dieseltruckar tillverkas för att klara av tunga lyft utomhus och tål tung användning och dåliga förhållanden. Men i och med avgaserna är de inte lämpliga att köra inomhus.

En dieseltruck är ett bra val om du har stora ytor utomhus de är också ofta väldigt högpresterande och klarar tyngre lyft samt kallt och blött klimat.

Köpa eller hyra - vad är bäst?

Bara du kan avgöra vad som är bäst för er. Vill du köpa eller leasa en begagnad dieseltruck? Eller vill du kanske hyra och provköra ett tag och se om trucken passar er? Vi finns här som bollplank och har förmodligen en lösning som du blir nöjd med

Vill du hyra truck?

Vi har över 350 truckar för truckuthyrning. Du kan hyra truck allt från en dag till flera år. Vill du hyra truck i Stor-Stockholm eller är företaget i  Uppsala? Vi finns i båda städerna och har kunder i hela Sverige.

Som en oberoende truckhandlare har vi många olika truckmärken, det är funktionen som är viktigt. Att du kan lyfta din last på det sätt som din verksamhet kräver med den hyrtruck du väljer!

De vanligaste märken för uthyrningstruckar är Linde, BT, Toyota, Jungheinrich, Atlet, Clark Mitsubichi etc

Hyra Lindetruck

  Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92

  Miljöfakta

  Diesel truckar avger kolmonoxid (CO), kolväten (HC) och kväveoxider (NOx).
  Ackumulerade kolmonoxid kan orsaka huvudvärk, yrsel och trötthet. Kväveoxider skadar
  ozonskiktet och bidrar till bildandet av växthusgaser

  Vilka märken är vanligast?

  Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt truck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din dieseltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke.

  Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade dieseltruckar. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste dieseltrucks reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder.

  De vanligaste truckmärkena vi jobbar med är:

  Toyota

  Kalmar

  Mer information om Truckreparatörens Försäljnings AB här

  Kontakta oss här

  Vi söker mekaniker se här