Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92
Image

Eltruck

Begagnade eltruckar används inom alla brancher. Begagnade eltruckar har lång livslängd och klarar tuff miljö. Det är batterierna som behöver laddas för att trucken ska kunna köra. Eltruckar tillverkas för att klara av tunga lyft inom och utomhus. 

Eltruck för ute- och inomhubruk

El gaffeltruckar är markandens populäraste typ av truck. Eltruckar används både inom och utomhus. En eltruck är ett bra val om du ska köra och lasta och köra både inne och ute. En eltruck klarar att lyfta tungt men oftast inte lika tungt som en dieseltruck. Eltruckar är smidiga att köra och låter och luktar inte. Eltruckar kan användas i alla inomhusmiljöer.

Eltruck märken

Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt eltruck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din eltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade eltruckar. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste eltrucks reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder. Finns inte reservdelarna på plats beställer vi delar och kommer ut med dem.

De vanligaste truckmärkena vi jobbar med är:

Toyota

 

Vanliga el truck modeller

Här nedan kan du se vilka som är de mest förekommande el truckar vi och våra kunder har.

 

Toyota

 

Lindes el truck modeller

BTs eltruckmodeller

Toyotas el truck modeller

Mitsubichi el truckmodeller

 

Nissan el truckmodeller

Atlets el truck modeller

Komatsu el truck modeller

Jungheinrich eltruck modeller

 

Miljöfakta för el truckar

Eltruckar är miljövänliga att äga och hyra. Det är batteritillverkningen som kräver mycket energiresurser.

Kontakta oss gärna!

Ring oss, fyll i kontaktformuläret eller mejla oss gärna om du har frågor kring våra el truckar och diskutera vad du har för behov önskemål så hjälper vi dig!

Vi har lång erfarenhet och stor  kompetens så tveka inte att höra av dig!

Hos oss hittar du bl a märken såsom, BT, Caterpillar, Linde, Toyota, Atlet, Nissan. Om du vill kan du söka här bland våra truckar i lager...

Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92


Här nedan ser du vilka övriga begagnad truck kategorier som vi har, klicka på knapparna så kommer du vidare...