Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92
Låglyftare med plattform Toyota

Låglyftare med plattform

 

Låglyftande plocktruck är vanligt förekommande i lager och handel där man förflyttar pallar med varor. Trucken är helt eldriven och har vanligen en lyftkapacitet på ett par ton, men sällan en lyfthöjd på mer än en meter – oftast lägre. Huvudsyftet med trucktypen är att få upp godset/pallen från golvet så att det kan transporteras runt och sättas ned någon annanstans.

Plocktruckar är sällan svårnavigerade och därför lämpliga för förare som nyligen tagit sitt truckkort A. Så när du är nybakad truckförare är det stor chans att det är sådan här du kommer att få ansvar att navigera.

Se fler typer av låglyftare

Har du funderingar angående truckar?

Vi har över 350 truckar för truckuthyrning och försäljning. Du kan hyra truck allt från en dag till flera år eller så köper du en. Vi finns i hela Mälardalen för att serva din truck och vi säljer till nöjda kunder över hela landet.  Vi representerade i både Uppsala och StorStockholm.

Som en oberoende truckhandlare har vi många olika truckmärken, det är funktionen som är viktigt. Att du kan lyfta din last på det sätt som din verksamhet kräver med den truck du väljer!

De vanligaste truckmärkena är Linde, BT, Toyota, Jungheinrich, Atlet, Clark Mitsubichi etc

Hyra Lindetruck

  Miljöfakta

  En låglyftande truck är en eltruck och eltruckar är miljövänliga att äga och hyra. Det är batteritillverkningen som kräver mycket energiresurser.

  Märken

  Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt eltruck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din eltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

  Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade eltruckar. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste eltrucks reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder. Finns inte reservdelarna på plats beställer vi delar och kommer ut med dem.

  De vanligaste truckmärkena vi jobbar med är:

  Mer information om Truckreparatörens Försäljnings AB här

  Kontakta oss här

  Vi söker mekaniker se här