Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92
Image

Motviktstruck 3hjul

Motviktstruck 3hjul r en gaffeltruck som har en motvikt bak för att väga upp lasten på gafflarna. Motvikten sitter integrerad både i nya och begagnade truckar. Motviktstruckar 3hjul finns bara som el truckar .

Varför ska du välja en motviktstruck 3-hjul?

Motviktstruck 3hjul är att föredra på en liten inomhus yta eftersom trucken har enormt bra svängradie och "kan svänga på en 5-öring". Den enda nackdelen med en 3hjulig motviktstruck är att den är mindre stabil på ojämt underlag. 

Motviktstruck 3 hjul i vårt lager

Är du intresserad av en motviktstruck 4hjul?

Motviktstruckar 3 hjul för ute- och inomhubruk

Motviktstruck gaffeltruck är markandens populäraste typ av truck. Motviktstruckar används både inom och utomhus. En motviktstruck 3hjul är ett bra val om du ska köra och lasta  inne och behöver kunna svänga runt på liten yta. Motviktstruckar delas in i motviktstruck 3-hjul och motviktstruck 4-hjul.

Motviktstruckar - vilka märken finns?

Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt eltruck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din eltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade eltruckar. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste motviktstrucks reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder. Finns inte reservdelarna på plats beställer vi delar och kommer ut med dem.

De vanligaste truckmärkena vi jobbar med finns angivna på sidorna för respektive typ av truck följ länken till respektive trucktyp under sidorna för Eltruck och Dieseltruck

Vanliga motviktstruck modeller

Vi har lagt information kring truckmodeller på varje driftstyp dvs dieseltruckar och eltruckar

Miljöfakta för motviktstruckar

Se miljöfakta på respektive trucktyp du är intresserad av för att få rätt information. El truck respektive Diesel truck

Kontakta oss gärna!

Ring oss, fyll i kontaktformuläret eller mejla oss gärna om du har frågor kring våra el truckar och diskutera vad du har för behov önskemål så hjälper vi dig!

Vi har lång erfarenhet och stor  kompetens så tveka inte att höra av dig!

Hos oss hittar du bl a märken såsom, BT, Caterpillar, Linde, Toyota, Atlet, Nissan. Om du vill kan du söka här bland våra truckar i lager...

Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92


Här nedan ser du vilka övriga begagnad truck kategorier som vi har, klicka på knapparna så kommer du vidare...