Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92
Image

Motviktstruck med 3 hjul

Motviktstruck 3hjul r en gaffeltruck som har en motvikt bak för att väga upp lasten på gafflarna. Motvikten sitter integrerad både i nya och begagnade truckar. Motviktstruckar 3hjul finns bara som el truckar .

Varför ska du välja en motviktstruck med 3-hjul?

En motviktstruck med 3 hjul är att föredra på en liten inomhus yta eftersom trucken har enormt bra svängradie och "kan svänga på en 5-öring". Den enda nackdelen med en 3hjulig motviktstruck är att den är mindre stabil på ojämt underlag.

Motviktstruck gaffeltruck är markandens populäraste typ av truck. Motviktstruckar används både inom och utomhus. En motviktstruck 3hjul är ett bra val om du ska köra och lasta  inne och behöver kunna svänga runt på liten yta. Motviktstruckar delas in i motviktstruck 3-hjul och motviktstruck 4-hjul.

Truckar i vårt lager

Är du intresserad av en motviktstruck med 4hjul?

Vanliga 3 hjuliga motviktstrucksmodeller och märken

Miljöfakta för motviktstruckar

Se miljöfakta på respektive trucktyp du är intresserad av för att få rätt information. El truck respektive Diesel truck

Kontakta oss gärna!

Ring oss, fyll i kontaktformuläret eller mejla oss gärna om du har frågor kring våra el truckar och diskutera vad du har för behov önskemål så hjälper vi dig!

Vi har lång erfarenhet och stor  kompetens så tveka inte att höra av dig!

Hos oss hittar du bl a märken såsom, BT, Caterpillar, Linde, Toyota, Atlet, Nissan. Om du vill kan du söka här bland våra truckar i lager...

Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92


Här nedan ser du vilka övriga begagnad truck kategorier som vi har, klicka på knapparna så kommer du vidare...