Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92
Skjutstativtruck Toyota

Mediumlyftande plocktruck

Plocktruckar är uppdelade i låglyftande-, mellanlyftande- (mediumlyftande-) och höglyftande plocktruckar. Med lågplocktruckar når man första och andra nivån i pallstället. Med en mellanplocktruck når man upp tredje nivån medans man med högplocktruckar kan plock på flera meters höjd.

Utseendemässigt kan en plocktruck likna en ledstaplare, men då med skillnaden att plocktrucken kan hissa upp truckföraren.

Det finns många olika truckar på marknaden varav plocktruck är en av de mest använda, framförallt på alla arbetsplatser med lager vilket är de flesta butiker och fabriker. En plocktruck är en slags små skjutstativtruckar med den skillnaden att man manövrerar den från en liten bur som sitter fast på truckgafflarna.

Mediumlyftande plocktruckar tillverkas endast som eltruckar.

Bra plocktruckar ökar produktiviteten i de flesta verksamheter där man lagrar olika sorters varors. Man får snabba och effektiva övergångar mellan ett lagers alla olika plockytor. En plocktruck kan också sättas på skenor eller slingor för att på snabbaste möjliga sätt röra sig mellan olika stationer. Plocktruckar kan dessutom också användas för horisontella transporter och pallhantering om sådana behov finns.

Mediumlyftande plocktruckar i lager

Oberoende leverantör

Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt eltruck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din eltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

Märken

Image

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

* anger obligatoriska fält

Här nedan ser du vilka övriga begagnad truck kategorier som vi har, klicka på knapparna så kommer du vidare...