Tyresö tel: 08 - 712 03 85 Uppsala tel: 018 - 10 82 92 

Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92
Skjutstativtruck Toyota

Mediumlyftande plocktruck

Plocktruckar är uppdelade i låglyftande-, mellanlyftande- (mediumlyftande-)och höglyftande plocktruckar klassade efter hur högt de lyfter. Med låglyftande orderplocktruckar når man första och andra nivån i pallstället. Med en mellan når man upp tredje nivån medans man med hög lyftande kan nå plock på flera meters höjd.

Utseendemässigt kan en plocktruck likna en ledstaplare, men då med skillnaden att orderplockaren kan hissa upp truckföraren.

Det finns många olika truckar på marknaden varav plocktruck är en av de mest använda, framförallt på alla arbetsplatser med lager vilket är de flesta butiker och fabriker. En plocktruck är en slags små skjutstativtruckar med den skillnaden att man manövrerar den från en liten bur som sitter fast på truckgafflarna.

Mediumlyftande plocktruckar tillverkas endast som eltruckar.

Bra plocktruckar ökar produktiviteten i de flesta verksamheter där man lagrar olika sorters varors. Man får snabba och effektiva övergångar mellan ett lagers alla olika plockytor. En plocktruck kan också sättas på skenor eller slingor för att på snabbaste möjliga sätt röra sig mellan olika stationer. Plocktruckar kan dessutom också användas för horisontella transporter och pallhantering om sådana behov finns.

Mediumlyftande plocktruckar i lager

Har du funderingar angående truckar?

Vi har över 350 truckar för truckuthyrning och försäljning. Du kan hyra truck allt från en dag till flera år eller så köper du en. Vi finns i hela Mälardalen för att serva din truck och vi säljer till nöjda kunder över hela landet.  Vi representerade i både Uppsala och StorStockholm.

Som en oberoende truckhandlare har vi många olika truckmärken, det är funktionen som är viktigt. Att du kan lyfta din last på det sätt som din verksamhet kräver med den truck du väljer!

De vanligaste truckmärkena är Linde, BT, Toyota, Jungheinrich, Atlet, Clark Mitsubichi etc

Hyra Lindetruck
[si-contact-form form='10']

Märken

Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt eltruck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din eltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade eltruckar. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste eltrucks reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder. Finns inte reservdelarna på plats beställer vi delar och kommer ut med dem.

De vanligaste truckmärkena vi jobbar med är:

Miljöfakta för eltruckar

Eltruckar är miljövänliga att äga och hyra. Det är batteritillverkningen som kräver mycket energiresurser.

Mer information om Truckreparatörens Försäljnings AB här

Kontakta oss här

Vi söker mekaniker se här