Tyresö tel: 08 - 712 03 85 Uppsala tel: 018 - 10 82 92 

Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92
Staplare Toyota

Staplare

En staplare är en typ av eltruck av stödbenstyp och kallas därför också stödbenstruckar. En stödbenstruck bär sin last innanför stödytan vilket gör att trucken kan byggas mindre och därmed blir en liten och smidig truck som lätt manövreras i mindre utrymmen.

Staplare används för att transportera och stapla pallar ovanpå varandra samt på hyllor i varierande höjd. Ledstaplare är en typ av truck som finns i många utföranden och som beroende på användningsområde delas upp i gåstaplare, sittstaplare, ståstaplare och åkstaplare. Skillnader kan även förekomma i lyftkapacitet i höjd och vikt eller material i hjulen, men alla modeller kännetecknas av stark och gedigen konstruktion.

Staplare innefattar bland annat olika typer av stödbenstruckar som till skillnad från motviktstruckar alla har det gemensamt att lasten bärs innanför stödytan, vilket ger god stabilitet och  är mycket lättmanövrerade även i trånga och besvärliga utrymmen.

Beroende av staplarens huvudsakliga användningsområde väljer man modeller som till exempel är lämpade för längre eller kortare transporter. För längre avstånd passar en åkstaplare ofta bäst. Vi har 350 truckar i lager sök bland dem här:

Varför ska du välja en staplare?

När det inte räcker med vanlig palldragare som endast kan användas för transport i markläge, utan man behöver komma upp i höjd med godset, behövs det någon form av staplare.

Har du funderingar angående truckar?

Vi har över 350 truckar för truckuthyrning och försäljning. Du kan hyra truck allt från en dag till flera år eller så köper du en. Vi finns i hela Mälardalen för att serva din truck och vi säljer till nöjda kunder över hela landet.  Vi representerade i både Uppsala och StorStockholm.

Som en oberoende truckhandlare har vi många olika truckmärken, det är funktionen som är viktigt. Att du kan lyfta din last på det sätt som din verksamhet kräver med den truck du väljer!

De vanligaste truckmärkena är Linde, BT, Toyota, Jungheinrich, Atlet, Clark Mitsubichi etc

Hyra Lindetruck

  Märken

  Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt eltruck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din eltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

  Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade eltruckar. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste eltrucks reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder. Finns inte reservdelarna på plats beställer vi delar och kommer ut med dem.

  De vanligaste truckmärkena vi jobbar med är:

  Miljöfakta för eltruckar

  Eltruckar är miljövänliga att äga och hyra. Det är batteritillverkningen som kräver mycket energiresurser.
  Är du behörig?

  För att få köra en staplare måste du ha truckkort klass B.

  Mer information om Truckreparatörens Försäljnings AB här

  Kontakta oss här

  Vi söker mekaniker se här