Tyresö tel: 08 - 712 03 85 Uppsala tel: 018 - 10 82 92 

Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92
Låglyftande plocktruck Toyota

Ståstaplare

Ståstaplare används för att transportera och stapla pallar ovanpå varandra samt på hyllor i varierande höjd. Staplare finns i många utföranden och som beroende på användningsområde delas upp i gåstaplare, sittstaplare, ståstaplare och åkstaplare. Åker man med kallas en staplare för åkstaplare eller ståstaplare, går man bredvid kallas den för gåstaplare.

Skillnader kan även förekomma i lyftkapacitet i höjd och vikt eller material i hjulen, men alla modeller kännetecknas av stark och gedigen konstruktion. En ståstaplare har ett stort användningsområde och kan förutom vanlig stapling även klara av uppgifter som till exempel orderplockning och hyllsortering samt horisontella transporter Ståstaplare tillverkas endast som eltruckar.

Varför ska du välja en ståstaplare?

 Vid arbeten där man måste varva med manuell godshantering på golvet är det lämpligare med en ståstaplare eftersom man då lättare kan gå av och på mellan stationerna. För längre transporter är en sittstaplare att föredra eftersom det innebär bättre ergonomi för handhavaren att kunna sitta under körningen. När det inte räcker med vanlig palldragare som endast kan användas för transport i markläge, utan man behöver komma upp i höjd med godset, behövs det någon form av staplare.

Ståstaplare i lager

Har du funderingar angående truckar?

Vi har över 350 truckar för truckuthyrning och försäljning. Du kan hyra truck allt från en dag till flera år eller så köper du en. Vi finns i hela Mälardalen för att serva din truck och vi säljer till nöjda kunder över hela landet.  Vi representerade i både Uppsala och StorStockholm.

Som en oberoende truckhandlare har vi många olika truckmärken, det är funktionen som är viktigt. Att du kan lyfta din last på det sätt som din verksamhet kräver med den truck du väljer!

De vanligaste truckmärkena är Linde, BT, Toyota, Jungheinrich, Atlet, Clark Mitsubichi etc

Hyra Lindetruck

  Märken

  Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt eltruck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din eltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

  Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade eltruckar. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste eltrucks reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder. Finns inte reservdelarna på plats beställer vi delar och kommer ut med dem.

  De vanligaste truckmärkena vi jobbar med är:

  Miljöfakta för eltruckar

  Eltruckar är miljövänliga att äga och hyra. Det är batteritillverkningen som kräver mycket energiresurser.

  Mer information om Truckreparatörens Försäljnings AB här

  Kontakta oss här

  Vi söker mekaniker se här