Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92
Låglyftande plocktruck Toyota

Ståstaplare

Ståstaplare 

Åker man med kallas en staplare för åkstaplare eller ståstaplare, går man bredvid kallas den för gåstaplare.

Ståstaplare används för att transportera och stapla pallar ovanpå varandra samt på hyllor i varierande höjd.

Staplare finns i många utföranden och som beroende på användningsområde delas upp i gåstaplare, sittstaplare, ståstaplare och åkstaplare.

Skillnader kan även förekomma i lyftkapacitet i höjd och vikt eller material i hjulen, men alla modeller kännetecknas av stark och gedigen konstruktion.

En ståstaplare har ett stort användningsområde och kan förutom vanlig stapling även klara av uppgifter som till exempel orderplockning och hyllsortering samt horisontella transporter

Ståstaplare tillverkas endast som eltruckar.

Varför ska du välja en ståstaplare?

 Vid arbeten där man måste varva med manuell godshantering på golvet är det lämpligare med en ståstaplare eftersom man då lättare kan gå av och på mellan stationerna.

För längre transporter är en sittstaplare att föredra eftersom det innebär bättre ergonomi för handhavaren att kunna sitta under körningen.

När det inte räcker med vanlig palldragare som endast kan användas för transport i markläge, utan man behöver komma upp i höjd med godset, behövs det någon form av staplare.

Kontakta oss gärna!

Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

* anger obligatoriska fält

Ring oss, fyll i kontaktformuläret eller mejla oss gärna om du har frågor kring våra truckar och diskutera vad du har för behov önskemål så hjälper vi dig!

Vi har lång erfarenhet och stor  kompetens så tveka inte att höra av dig!

Hos oss hittar du bl a märken såsom, BT, Caterpillar, Linde, Toyota, Atlet, Nissan. Om du vill kan du söka här bland våra truckar i lager...

Hyra, köpa eller leasa truck – se alla våra truckar här

Vilket märke ska jag välja?

Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt ståstaplare beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din ståstaplare och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

Vanliga märken

Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade ståstaplare. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste ståstaplare reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder. Finns inte reservdelarna på plats beställer vi delar och kommer ut med dem.

De vanligaste truckmärkena vi jobbar med är:

Linde

BT

Toyota

Jungheinrich

 
Image
Image
Image
Image
 

Miljöfakta

Eltruckar är miljövänliga att äga och hyra. Det är batteritillverkningen som kräver mycket energiresurser.

Mer information om Truckreparatörens Försäljnings AB här

Kontakta oss här

Vi söker mekaniker se här