Truckar och truckservice i Uppsala och Stockholm

Vi på Truckreparatören erbjuder professionell truckservice både på plats och i vår verkstad. Vi utför truckservice av samtliga truckmärken och arbetar i hela Storstockholm och Uppsala.

Ring oss!     Tyresö: 08 – 712 03 85, Uppsala: 018 – 10 82 92 eller fyll i formuläret nedan – så hjälper vi dig!

Boka service i Stockholm och Uppsala

Snabb truckservice

Vi vet att det är viktigt att era truckar fungerar – så vi har branschens bästa mekaniker och är ofta på plats redan dagen efter!

Teckna ett serviceavtal!

Det bästa sättet att undvika driftstopp är genom att hålla din truck i god kondition. Hur ofta en truckservice bör genomföras beror bland annat på hur ofta trucken används, vi rekommenderar dock minst en gång per år. Vi erbjuder underhållsservice och gaffeltest och vid slutfört arbete får du ett protokoll på utförd truckservice. Teckna gärna ett serviceavtal med oss, då behöver du inte oroa dig för att glömma bort bokning av truckservice.

Vi reparerar gärna din truck!

Ibland går trucken sönder även om den får regelbunden service. Då är vi snabbt på plats och vi vågar påstå att vi har Sveriges snabbaste inställelsetid för reparation och service. Våra erfarna mekaniker lagar och servar din truck på plats och de har med sig de vanligaste reservdelarna, samt truckbatterier, i våra välutrustade servicebilar. Vi har reservdelar till populära märken som exempelvis BT, Kalmar, Linde och Caterpillar på lager. Vid större reparationer har vi möjlighet att ta in trucken till vår verkstad och under reparationstiden kan vi erbjuda en utbytestruck. Vi vet hur viktigt det är att ha en fungerande truck på arbetsplatsen.

Kontakta oss om du vill boka truckservice eller är i behov av reparation. Fyll i formuläret nedan. Eller ring- 08 – 712 03 85 (Stockholm) eller 018 – 10 82 92 (Uppsala), eller Klicka här för att skicka e-mail!

 

Hej, vill du bli kontaktad angående serviceavtal - fyll i formuläret nedan! .

* anger obligatoriska fält

Kontakta oss gärna!

 

Ta gärna kontakt med oss om du är intresserad av att köpa eller hyra en truck eller om du har frågor kring våra tjänster. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på sidan.
Hos oss hittar du bl a märken såsom, BT, Caterpillar, Linde, Toyota, Atlet, Nissan. SE ALLA VÅRA TRUCKAR HÄR!

Truckreparatörens Försäljnings AB
Skogsängsvägen 60
135 55 Tyresö

Tel: 08-712 03 85

Truckreparatörens Försäljnings AB
Kungsängens gård
753 23 Uppsala

Tel: 018 – 10 82 92