Tyresö tel: 08 - 712 03 85 Uppsala tel: 018 - 10 82 92 

Image

Vi utför truckservice och truckreparationer i Stor-Stockholm och Uppsala

Har du en motorlampa som lyser i instrumentpanelen? Startar inte trucken? Vill du förebygga fel? Vi erbjuder professionell truckservice både på plats och i vår verkstad. Vi utför truckservice i hela Stor-Stockholm och Uppsala av samtliga truckmärken som Linde, Toyota, Clark, Kalmar och BT.

Ring oss! Tyresö:   08 - 712 03 85 Uppsala:  018 - 10 82 92  eller fyll i kontaktformuläret - så hjälper vi dig!

Snabb truckservice

Eftersom vi vet hur viktigt det är att era truckar fungerar som de ska erbjuder vi branschens bästa mekaniker. Vi är ofta på plats redan dagen efter! Med sin långa erfarenhet och en gedigen truckutbildning i ryggen utför våra mekaniker avancerad felsökning med moderna metoder i hela Stor-Stockholm. Många av våra mekaniker har över 20 års erfarenhet av att serva truckar.

Vi kommer snabbt ut till dig och löser problemet på plats. Vid större reparationen erbjuder vi även lånetruck och tar din truck till vår verkstad för service.

Teckna ett serviceavtal!

Det bästa sättet för att undvika driftstopp är att hålla din truck i god kondition. Hur ofta en truckservice bör genomföras beror på hur ofta trucken används, vi rekommenderar dock minst en gång per år. Vi erbjuder underhållsservice och gaffeltest där vi vid slutfört arbete ger dig ett protokoll på utförd truckservice. Teckna gärna ett serviceavtal med oss så slipper du oroa dig för att glömma bort att boka truckservice.

Vi reparerar gärna din truck!

Ibland går trucken sönder även om den får regelbunden service. Då är vi snabbt på plats, vi vågar till och med påstå att vi har Sveriges snabbaste inställelsetid för reparation och service. Genom att alltid ha med sig de vanligaste reservdelarna, samt truckbatterier, i sina välutrustade servicebilar kan våra erfarna mekaniker laga och serva din truck på plats. Vi har även reservdelar på lager till populära märken som BT, Kalmar, Linde och Caterpillar. Vid större reparationer har vi möjlighet att ta in trucken till vår verkstad där vi under reparationstiden erbjuder en utbytestruck. Vi vet hur viktigt det är att ha en fungerande truck på arbetsplatsen.


Image

Har du funderingar angående truckar?

Vi har över 350 truckar för truckuthyrning och försäljning. Du kan hyra truck allt från en dag till flera år eller så köper du en. Vi finns i hela Mälardalen för att serva din truck och vi säljer till nöjda kunder över hela landet.  Vi representerade i både Uppsala och StorStockholm.

Som en oberoende truckhandlare har vi många olika truckmärken, det är funktionen som är viktigt. Att du kan lyfta din last på det sätt som din verksamhet kräver med den truck du väljer!

De vanligaste truckmärkena är Linde, BT, Toyota, Jungheinrich, Atlet, Clark Mitsubichi etc

[si-contact-form form='10']
Image

Mer information om Truckreparatörens Försäljnings AB här

Kontakta oss här

Vi söker mekaniker se här

Vi är en oberoende truckleverantör och reparerar och servar alla märken!

Linde Forklifts BT Forklifts Toyota Forklifts Mitsubichi Forklifts Jungheinrich Forklifts https://www.truckreparatoren.com/truckar/truckmarken/ https://www.truckreparatoren.com/truckar/truckmarken/ https://www.truckreparatoren.com/truckar/truckmarken/ Nissan Forklifts https://www.truckreparatoren.com/truckar/truckmarken/ https://www.truckreparatoren.com/truckar/truckmarken/ https://www.truckreparatoren.com/truckar/truckmarken/ https://www.truckreparatoren.com/truckar/truckmarken/ https://www.truckreparatoren.com/truckar/truckmarken/ Komatsu Forklift