Truckutbildning i Stockholm och Uppsala

Truckutbildning

Truckreparatören har lång erfarenhet av truckförarutbildningar, och hos oss får du möjlighet att prova flera olika truckmärken och storlekar. Vi anordnar certifierade truckutbildningar vilka ger dig truckkort efter avslutad truckkurs. Kontakta oss för mer information.

Bli godkänd truckförare

Det är viktigt att du som kör truck kan göra det på ett säkert sätt. Under våra truckförarutbildningar får du lära dig allt du behöver för att kunna föra trucken enligt gällande regler och föreskrifter. Vi går igenom hur du bäst använder trucken för att lyfta last samt hur tung last trucken klarar av att lyfta. Säkerhetsaspekter är en väsentlig del av utbildningen, som truckförare är det viktigt att kunna använda trucken på ett säkert sätt för att undvika skador på människor, last och fastighet.

Kursen består av både teori och en hel del praktiska övningar. Vi har flera olika truckar du får möjlighet att testa, vilket ger dig en unik chans att prova på olika truckmodeller och storlekar som du kan stöta på i arbetet. Efter avslutad utbildning får du ditt körkort för truck, något som är en betydande merit på många olika arbetsplatser. Vi ser till att du får med dig de kunskaper du behöver för att bli en duktig och trygg truckförare.

Kostnad och kurstillfällen

Vi erbjuder våra kunder kunanpassade utbildningar.

Våra utbildningar finns i Stockholm. Hör av dig för prisuppgift och datum för kurstillfällen. Om du är intresserad av våra truckutbildningar är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 – 712 03 85 eller e-post petra@truckreparatoren.com

 

Kontakta oss gärna!

 

Ta gärna kontakt med oss om du är intresserad av att köpa eller hyra en truck eller om du har frågor kring våra tjänster. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på sidan.
Hos oss hittar du bl a märken såsom, BT, Caterpillar, Linde, Toyota, Atlet, Nissan. SE ALLA VÅRA TRUCKAR HÄR!

Truckreparatörens Försäljnings AB
Skogsängsvägen 60
135 55 Tyresö

Telefon: 08 – 712 03 85
E-post: Klicka här för att skicka e-mail!

Truckreparatörens Försäljnings AB
Kungsängens gård
753 23 Uppsala

Telefon: 018 – 10 82 92
E-post: Klicka här för att skicka e-mail!