Tyresö tel: 08 - 712 03 85 Uppsala tel: 018 - 10 82 92 

Låglyftare

Låglyftare

Elektriska låglyftare är en typ av truckar som används för främst horisontella transporter, lastning och lossning men även för orderplockning. Ett hjälpmedel för att flytta varor från en plats på golvet till en annan.

En låglyftare är kompakt, liten och stark gaffeltruck som inte lyfter från 0  till 0.5 m över golvet så att man kan flytta godset.  Låglyftare har lastkapacitet mellan 1.5 ton till 2.5 ton.

De går också att få med stödben eller för dubbellyft.

Det finns olika modeller av låglyftare, de man går bredvid, de som har plattform för att kunna antingen stå på eller sitta för att åka med,  En låglyftare kan också kallas palltruck.

Låglyftare tillverkas endast som eltruckar.

Truckar i lager

Har du funderingar angående truckar?

Vi har över 350 truckar för truckuthyrning och försäljning. Du kan hyra truck allt från en dag till flera år eller så köper du en. Vi finns i hela Mälardalen för att serva din truck och vi säljer till nöjda kunder över hela landet.  Vi representerade i både Uppsala och StorStockholm.

Som en oberoende truckhandlare har vi många olika truckmärken, det är funktionen som är viktigt. Att du kan lyfta din last på det sätt som din verksamhet kräver med den truck du väljer!

De vanligaste truckmärkena är Linde, BT, Toyota, Jungheinrich, Atlet, Clark Mitsubichi etc

Hyra Lindetruck

  Miljöfakta

  Låglyftare eltruckar och därför miljövänliga att äga och hyra. Det är batteritillverkningen som kräver mycket energiresurser. Och som all alla eltruckar fungerar de i inomhusmiljö.
  Vilket körkort behövs?

  För att få köra en låglyftare krävs endast truckkort klass A. 

  Mer information om Truckreparatörens Försäljnings AB här

  Kontakta oss här

  Vi söker mekaniker se här