Tyresö tel: 08 - 712 03 85 Uppsala tel: 018 - 10 82 92 

Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92
Låglyftande plocktruck Toyota

Låglyftande plocktruck

Plocktruckar är uppdelade i lyfthöjder  låglyftande-, mellanlyftande- och höglyftande. Med låglyftare når man första och andra nivån i pallstället. Med en mellanlyftande når man upp tredje nivån medans man med högplocktruckar kan plocka på flera meters höjd. Låglyftare och låglyftande plocktruckar är samma sak. En plocktruck liknar en ledstaplare -skillnaden är att plocktrucken kan hissa upp truckföraren. Plocktruckar tillverkas endast som eltruckar.

Varför ska du välja en låglyftare?

Bra plocktruckar ökar produktiviteten i de flesta verksamheter där man lagrar olika sorters varor. Man får snabba och effektiva övergångar mellan ett lagers alla olika plockytor. En plocktruck kan också sättas på skenor eller slingor för att på snabbaste möjliga sätt röra sig mellan olika stationer. Truckarna kan dessutom också användas för horisontella transporter och pallhantering om sådana behov finns.

Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt truck beroende på dina förutsättningar och önskemål och efter era önskemål vi är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

Låga och mellanlyftande truckar i lager

Har du funderingar angående truckar?

Vi har över 350 truckar för truckuthyrning och försäljning. Du kan hyra truck allt från en dag till flera år eller så köper du en. Vi finns i hela Mälardalen för att serva din truck och vi säljer till nöjda kunder över hela landet.  Vi representerade i både Uppsala och StorStockholm.

Som en oberoende truckhandlare har vi många olika truckmärken, det är funktionen som är viktigt. Att du kan lyfta din last på det sätt som din verksamhet kräver med den truck du väljer!

De vanligaste truckmärkena är Linde, BT, Toyota, Jungheinrich, Atlet, Clark Mitsubichi etc

Hyra Lindetruck

  Märken

  Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt eltruck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din eltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

  Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade eltruckar. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste eltrucks reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder. Finns inte reservdelarna på plats beställer vi delar och kommer ut med dem.

  De vanligaste truckmärkena vi jobbar med är:

  Miljöfakta för eltruckar

  Eltruckar är miljövänliga att äga och hyra. Det är batteritillverkningen som kräver mycket energiresurser.
  Att köra låglyftande plocktruck - vilket körkort behövs?

  För att få köra en lågplockstruck eller en plocktruck för mellanhög nivå krävs endast truckkort klass A

  Mer information om Truckreparatörens Försäljnings AB här

  Kontakta oss här

  Vi söker mekaniker se här