Tyresö tel: 08 - 712 03 85 Uppsala tel: 018 - 10 82 92 

Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92
Image

Vad är en motvikts truck?

Motviktstruck är en gaffeltruck som har en motvikt bak för att väga upp lasten på gafflarna. Motvikten sitter integrerad både i nya och begagnade truckar. De tillverkas både som el truckar och diesel truckar.

Motviktstruck dvs gaffeltruck är markandens populäraste typ av truck. De används både inom och utomhus och är ett bra val om du ska köra och lasta och köra både inne och ute.

Truckarna delas in i motviktstruck 3-hjul och motviktstruck 4-hjul. Båda dessa typer av truck klarar att lyfta tungt och är mångsidiga och finns i många modeller för både el truckar och dieseltruckar (som är mer tålig för utomhusbruk,  eltruckar är smidiga och mer lättmanövrerade att köra i  inomhusmiljöer.

Olika modeller

Vi har lagt information kring truckmodeller på varje driftstyp dvs dieseltruckar och eltruckar.

Man delar dessutom upp motvikstruckar i 2 olika grupper 3 och 4 hjul.

Information om modeller med 3-hjul här 

Information om modeller med 4-hjul här

Märken

Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt eltruck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din eltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade eltruckar. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste eltrucks reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder. Finns inte reservdelarna på plats beställer vi delar och kommer ut med dem. De vanligaste truckmärkena vi jobbar med finns angivna på sidorna för respektive typ av truck följ länken till respektive trucktyp under sidorna för Eltruck och Dieseltruck

De vanligaste truckmärkena vi jobbar med är:

 

Miljöfakta för eltruckar

Eltruckar är miljövänliga att äga och hyra. Det är batteritillverkningen som kräver mycket energiresurser.

Mer information om Truckreparatörens Försäljnings AB här

Kontakta oss här

Vi söker mekaniker se här