Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92
Image

Vad är en motvikts truck?

Motviktstruck är en gaffeltruck som har en motvikt bak för att väga upp lasten på gafflarna. Motvikten sitter integrerad både i nya och begagnade truckar. Motviktstruckar finns både som el truckar och diesel truckar.

Motviktstruck dvs gaffeltruck är markandens populäraste typ av truck. Truckarna används både inom och utomhus. En motviktstruck är ett bra val om du ska köra och lasta och köra både inne och ute. Truckarna delas in i motviktstruck 3-hjul och motviktstruck 4-hjul. Motviktstruckar klarar att lyfta tungt och är mångsidiga och finns i modeller för både el truckar och dieseltruckar och då är dieseltrucken mer tålig för utomhusbruk och eltruckar är smidiga och mer lättmanövrerade att köra inomhusmiljöer.

Olika modeller

Vi har lagt information kring truckmodeller på varje driftstyp dvs dieseltruckar och eltruckar.

Man delar dessutom upp motvikstruckar i 2 olika grupper 3 och 4 hjul.

Information om modeller med 3-hjul här 

Information om modeller med 4-hjul här

Vilka märken finns?

Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt eltruck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din eltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade eltruckar. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste motviktstrucks reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder. Finns inte reservdelarna på plats beställer vi delar och kommer ut med dem.

De vanligaste truckmärkena vi jobbar med finns angivna på sidorna för respektive typ av truck följ länken till respektive trucktyp under sidorna för Eltruck och Dieseltruck

Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt eltruck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din eltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

Vanliga märken

Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade skjutstativtruckar. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste skjutstativstruck reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder. Finns inte reservdelarna på plats beställer vi delar och kommer ut med dem.

De vanligaste truckmärkena vi jobbar med är:

Kontakta oss gärna!

Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

* anger obligatoriska fält

Ring oss, fyll i kontaktformuläret eller mejla oss gärna om du har frågor kring våra truckar och diskutera vad du har för behov önskemål så hjälper vi dig!

Vi har lång erfarenhet och stor  kompetens så tveka inte att höra av dig!

Hos oss hittar du bl a märken såsom, BT, Caterpillar, Linde, Toyota, Atlet, Nissan. Om du vill kan du söka här bland våra truckar i lager...

Hyra, köpa eller leasa truck – se alla våra truckar här

Mer information om Truckreparatörens Försäljnings AB här

Kontakta oss här

Vi söker mekaniker se här