Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92
Linde motviktstruck 4hjul

Motviktstruck 4hjul

Motviktstruck med 4 hjul är en gaffeltruck som har en motvikt bak för att väga upp lasten på gafflarna. Motvikten sitter integrerad både i nya och begagnade truckar. De finns både som el- och diesel truckar. En truck som har 4 hjul är stadigare men har en lite sämre svängradie än en 3 hjulig truck.

Motviktstruck gaffeltruck är markandens populäraste typ av truck. Motviktstruckar används både inom och utomhus. En motviktstruck är ett bra val om du ska köra och lasta och köra både inne och ute. Motviktstruckar delas in i motviktstruck 3-hjul och motviktstruck 4-hjul. Motviktstruckar klarar att lyfta tungt och är mångsidiga och motviktstruckar finns i modeller för både el truckar och dieseltruckar där dieseltrucken är mer tålig för utomhusbruk och eltruckar är smidig att köra inomhusmiljöer.

Varför ska du välja en motviktstruck 4-hjul?

Våra motviktstruckar med 4 hjul

Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade eltruckar. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste motviktstrucks reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder. Finns inte reservdelarna på plats beställer vi delar och kommer ut med dem.

Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt eltruck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din eltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

Är du intresserad av en motviktstruck med 3hjul?

Sidan är under uppbyggnad och vi kommer under den här rubriken exemplifiera de vanligaste truckmodellerna och märkena

Miljö

Se miljöfakta på respektive trucktyp du är intresserad av för att få rätt information. El truck respektive Diesel truck

Kontakta oss gärna!

Ring oss, fyll i kontaktformuläret eller mejla oss gärna om du har frågor kring våra el truckar och diskutera vad du har för behov önskemål så hjälper vi dig!

Vi har lång erfarenhet och stor  kompetens så tveka inte att höra av dig!

Hos oss hittar du bl a märken såsom, BT, Caterpillar, Linde, Toyota, Atlet, Nissan. Om du vill kan du söka här bland våra truckar i lager...

Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92


Här nedan ser du vilka övriga begagnad truck kategorier som vi har, klicka på knapparna så kommer du vidare...