Tyresö tel: 08 - 712 03 85 Uppsala tel: 018 - 10 82 92 

Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92
Linde motviktstruck 4hjul

Varför ska du välja en motviktstruck med 4 hjul?

Motviktstruckar är gaffeltruckar som har en motvikt bak för att väga upp lasten på gafflarna.  De 4 hjuliga finns både som el- och diesel truckar. En truck som har 4 hjul är stadigare men har en lite sämre svängradie än en 3 hjulig truck.

De är ett bra val om du ska köra och lasta och köra både inne och ute. Det finns också modeller med 3 hjul. Det som skiljer 3 och 4 hjuliga truckar är mer stabila men en trehjulig kan vara smidigare på liten yta. En 4-hjulig motviktstruck finns i modeller både med el och diesel.

Har du funderingar angående truckar?

Vi har över 350 truckar för truckuthyrning och försäljning. Du kan hyra truck allt från en dag till flera år eller så köper du en. Vi finns i hela Mälardalen för att serva din truck och vi säljer till nöjda kunder över hela landet.  Vi representerade i både Uppsala och StorStockholm.

Som en oberoende truckhandlare har vi många olika truckmärken, det är funktionen som är viktigt. Att du kan lyfta din last på det sätt som din verksamhet kräver med den truck du väljer!

De vanligaste truckmärkena är Linde, BT, Toyota, Jungheinrich, Atlet, Clark Mitsubichi etc

Hyra Lindetruck

  Märken

  Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt eltruck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din eltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

  Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade eltruckar. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste eltrucks reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder. Finns inte reservdelarna på plats beställer vi delar och kommer ut med dem.

  De vanligaste truckmärkena vi jobbar med är:

  Miljöfakta för 4 hjuliga motviktstruckar

  Eltruckar är miljövänliga att äga och hyra. Det är batteritillverkningen som kräver mycket energiresurser. Dieseltruckar är å sin sida mer miljöovänliga i och med avgaserna runt trucken. 

  Mer information om Truckreparatörens Försäljnings AB här

  Kontakta oss här

  Vi söker mekaniker se här