Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92

Vill du hyra truck?

Vi har över 350 truckar för truckuthyrning. Du kan hyra truck allt från en dag till flera år. Vill du hyra truck i Stor Stockholm eller är företaget i  Uppsala. Vi finns på båda ställen. Vi har kunder i hela Sverige.

I och med att vi är en oberoende truckhandlare har vi många olika truckmärken - det är funktionen som är viktigt. Att du kan lyfta din last på det sätt som din verksamhet kräver med den hyrtruck du väljer!

De vanligaste märken för uthyrningstruckar då du hyr truck av oss är Linde, BT, Toyota, Jungheinrich, Atlet, Clark Mitsubichi etc

Hyra Lindetruck

Hyra truck - fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

* anger obligatoriska fält

Vilken sorts truck vill du hyra?

Behöver du hyra truck som ska gå utomhus eller inomhus?

Eltruck
El gaffeltruckar är markandens populäraste typ av truck. Eltruckar används både inom och utomhus. En eltruck är ett bra val om du ska köra och lasta och köra både inne och ute. En eltruck klarar att lyfta tungt men oftast inte lika tungt som en dieseltruck. Eltruckar är smidiga att köra och låter inte Eltruckar kan användas i alla inomhusmiljöer.

Dieseltruck 
En dieseltruck är ett bra val om du har stora ytor utomhus. En dieseltruck är ofta väldigt högpresterande och klarar tyngre lyft samt kallt och blött klimat.

Vilken typ av truck behöver du hyra?

Det finns många olika truckmodeller med olika funktionalitet.

Du kan hyra skjutmastare (skjutstativtruck), motviktstruck , staplare, dragtruck, eltruck dieseltruck, plocktruck, ledstaplare, ståstaplare, skjutstativtruck, fyrvägstruck 

Ibland är det inte helt solklart vilken truck man behöver - ta hjälp av oss - vi har varit delaktiga i många beslut av val av hyrtruck och kan guida dig rätt!

Har du några mått som är viktiga för dig när du hyr truck?

Behöver du hyra truck som ska gå på liten eller stor yta? Behöver du hyra truck som måste vara smal? Eller behöver du en truck som lyfter väldigt högt? Eller inte högt alls. Har du några yttre begränsningar som portar där hyrtrucken måste ta sig under? Eller mellan olika platser i golvhöjd eller ska lasten lyftas upp? Om lasten ska lyftas upp - hur högt då? 

Det är många frågor  men vi hjälper dig - oftast kan du hyra truck på bara några minuter efter att du har pratat med oss!

Våra vanligaste truckmärken är

Linde, BT, Toyota, Jungheinrich, Atlet Spelar märket inte någon roll utan vill du bara hyra rätt truck för ditt behov?

Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt truck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din hyrda truck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet. 

Vi jobbar med och har lång erfarenhet av att hyra truckar Stockholm, Storstockholm och hyra truckar Uppsala. De vanligaste truckmärkena vi jobbar med är

Vi jobbar med och har lång erfarenhet av att hyra ut truckar. 

De vanligaste truckmärkena vi jobbar med är:

Här nedan kan du se vilka som är de mest förekommande el truckar vi och våra kunder har.

 

Här nedan ser du vilka övriga begagnad truck kategorier som vi har, klicka på knapparna så kommer du vidare...


Kontakta oss gärna!

Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92

Hyra truck - fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

* anger obligatoriska fält

Ring oss, fyll i kontaktformuläret eller mejla oss gärna om du har frågor kring våra el truckar och diskutera vad du har för behov önskemål så hjälper vi dig!

Vi har lång erfarenhet och stor  kompetens så tveka inte att höra av dig!

Hos oss hittar du bl a märken såsom, BT, Caterpillar, Linde, Toyota, Atlet, Nissan. Om du vill kan du söka här bland våra truckar i lager...

Hyra truck? Truckuthyrning -se alla våra truckar här