Tyresö tel: 08 - 712 03 85 Uppsala tel: 018 - 10 82 92 

Tyresö: 08 - 712 03 85 Uppsala: 018 - 10 82 92
Skjutstativtruck Toyota

Ledstaplare - sittstaplare - åkstaplare

Ledstaplare används främst på lager för att smidigt kunna lasta och lossa gods på pall. Föraren åker med trucken antingen står på en plattform och styr eller sitter i trucken. En åkstaplare är en typ av de olika staplare som finns på marknaden. Staplare är en typ av gaffeltruck. De används för att hantera gods som är lagrade på höjden. Man använder dem för att stapla gods på varandra eller på hyllor i olika nivåer upp till ganska hög höjd. Åker man med kallas en ledstaplare för åkstaplare eller ståstaplare, går man bredvid kallas den för gåstaplare.

Att gå bredvid ökar sikten och gör vissa precisionsarbeten lättare att utföra. En gåstaplare är idealisk för godshantering på mindre lager, i matvaruaffärer, i andra slags butiker som byggvaruhus och i fabriker med begränsade lagerutrymmen.

Att åka med - används på större arbetsplatser där man regelbundet behöver flytta gods över längre sträckor och kanske också använda staplaren för andra arbetsuppgifter. Dessa truckar är starka och de flesta modeller lyfter gods så tunga som upp till 1 ton.

Truckarna är följaktligen en av de smidigaste truckmodellerna och används med fördel på ställen där det är ont om plats. Föraren går efter eller bredvid och har god uppsikt.

De är eltruckar.

Varför ska du välja en ledstaplare?

För längre transporter är en sittstaplare att föredra eftersom det innebär bättre ergonomi för handhavaren att kunna sitta under körningen. Vid arbeten där man måste varva med manuell godshantering på golvet är det lämpligare med en ståstaplare eftersom man då lättare kan gå av och på mellan stationerna.

Har du funderingar angående truckar?

Vi har över 350 truckar för truckuthyrning och försäljning. Du kan hyra truck allt från en dag till flera år eller så köper du en. Vi finns i hela Mälardalen för att serva din truck och vi säljer till nöjda kunder över hela landet.  Vi representerade i både Uppsala och StorStockholm.

Som en oberoende truckhandlare har vi många olika truckmärken, det är funktionen som är viktigt. Att du kan lyfta din last på det sätt som din verksamhet kräver med den truck du väljer!

De vanligaste truckmärkena är Linde, BT, Toyota, Jungheinrich, Atlet, Clark Mitsubichi etc

Hyra Lindetruck

  Märken

  Eftersom vi är en oberoende truckleverantör så vi kan ta fram rätt eltruck beroende på dina förutsättningar och önskemål rörande din eltruck och är inte låsta till något speciellt truckmärke utan du kan välja på funktionalitet.

  Vi jobbar med och har lång erfarenhet av begagnade eltruckar. Våra erfarna mekaniker har ofta de vanligaste eltrucks reservdelarna i sina bilar vilket gör att de snabbt kan hjälpa dig om något går sönder. Finns inte reservdelarna på plats beställer vi delar och kommer ut med dem.

  De vanligaste truckmärkena vi jobbar med är:

  Miljöfakta för eltruckar

  Eltruckar är miljövänliga att äga och hyra. Det är batteritillverkningen som kräver mycket energiresurser.
  Vilket körkort behövs?

  För att få köra en staplare för låg till mellanhög nivå krävs truckkort klass A. För högstaplare måste du däremot ha truckkort klass B.

  Mer information om Truckreparatörens Försäljnings AB här

  Kontakta oss här

  Vi söker mekaniker se här